Welkom bij het E-Mobility Park
 

Aanmelden

Is jouw werkgever al aangesloten bij het E-Mobility Park? Dan kun je gratis gebruik maken van de elektrische deelauto voor zakelijke ritten. Particulieren en ZZP'ers kunnen ook een account aanmaken. Je krijgt aan het einde van de maand een factuur van je gereden ritten. Bekijk hier hoe je je kan aanmelden bij het E-Mobility Park. 

 

De app

Via het deelautoplatform GoodMoovs reserveer je simpel en snel een elektrische deelauto bij ons. Via deze app op je smartphone kun je ook de auto openen en sluiten. Download hier de app voor Android en hier voor iPhone. Je kan ook auto's reserveren via de webportal, maar de auto's kun je alleen openen met de app. 

 

Handleidingen

Kijk in de handleiding voor de GoodMoovs app.

Onderstaande handleidingen zijn voor de auto's, deze liggen ook in de auto’s. 
Instructiekaart Leaf 40 SZ-619-F
Instructiekaart Leaf 40 SF-759-R
Instructiekaart Leaf 30 NR-906-K
Instructiekaart Opel Ampera-E SH-799-V

Kosten gebruik deelauto’s

De kosten van de deelauto zijn gebaseerd op je reservering en worden berekend aan de hand van de tijdsduur en het gereden aantal kilometers. De tijdsduur wordt in credits afgerekend. Eén credit kost €2,50 en een gereden kilometer kost €0,20 (inclusief btw). Afhankelijk van het tijdstip worden het aantal credits berekend volgens onderstaande tabel. Duurt je reservering langer dan gepland dan wordt dit doorberekend. Breng je de auto eerder terug dan heeft dit geen invloed op de prijs van de rit. De auto is namelijk op dat moment niet beschikbaar voor anderen
. 

Dit betekent dat je ’s avonds (in de daluren) goedkoper rijdt dan overdag (de piekuren).

Daltarief weekend vastgesteld

Om stilstand te voorkomen geldt voortaan een daltarief in het weekend. Op zaterdag en zondag tussen 07.00 uur en 18.00 uur kosten de auto's 2,50  euro per uur en 0,20 euro per kilometer. Als particulier wordt het dan ook interessanter om in het weekend een auto te gebruiken. 

TIP: met je zakelijke account kun je ook privé auto's reserveren. Klik bij het reserveren op 'privé' en koppel je bankgegevens.

Rekenmodel: 

Laadpalen en opladen

De elektrische deelauto’s kunnen op duizenden plaatsen in Nederland worden opgeladen. Download de Shell Recharge app voor het vinden van (snel-)laadpalen voor Android of iPhone (is up-to-date en geeft ook aan of laadpaal vrij is) of kijk op www.oplaadpalen.nl.


Instructies

- Bekijk de instructievideo’s over de werking van de app, auto’s en laadpalen.
- Vraag een collega die al met de auto rijdt jou even wegwijs te maken.
- Meld je aan voor een training via info@e-mobilitypark.nl. 


Vragen & Support?

- Ga in de GoodMoovs app naar | Informatie | Veel gestelde vragen.
- Ga in de GoodMoovs portal naar Algemene informatie
- Of stuur een e-mail naar support@goodmoovs.com
- Bij acute problemen, neem je contact op met onze noodservice: 085 – 73 25 660.


à 3. Reserveren