Welkom bij het E-Mobility Park
 

Corona update

Het coronavirus heeft nog steeds de wereld in zijn greep. Doordat onze gebruikers de maatregelen van het RIVM goed opvolgen en thuisblijven wordt er op dit moment weinig gebruik gemaakt van onze deelauto's op het E-Mobility Park. 

Ondanks dat willen wij jullie graag laten weten dat er nog steeds veilig gebruik gemaakt kan worden van onze deelauto's. Om jullie gezondheid te garanderen zijn de volgende maatregelen getroffen: 
+2 uur tussen reserveringen: Ondanks dat het besmettingsgevaar via oppervlakten erg klein is, monitoren wij onze reserveringen zodat er altijd 2 uur tussen elke reservering zit. Zo reduceren we het besmettingsgevaar. 
+Desinfectie doekjes: Er liggen desinfectie doekjes in de voertuigen. Wij willen onze gebruikers vragen om voor en na hun rit even het stuur, de handgreep en automaat hendel af te nemen met deze doekjes.
+Extra schoonmaak: Wanneer wij zien dat het aantal reserveringen weer gaat toenemen zorgen wij dat de auto's extra schoongemaakt gaan worden. Door het minimale gebruik is dit momenteel niet nodig. 
 
Mocht je nog verdere vragen hebben? Neem contact met ons op via: info@e-mobilitypark.nl


Wat is het E-Mobility Park?

Op het E-Mobility Park kan iedereen een elektrische deelauto huren die rijdt op lokaal opgewekte en duurzame energie. Het doel is om de mobiliteit te verduurzamen en efficiënt gebruik te maken van voertuigen door deze te delen.

De ambitie is om meerdere E-Mobility Parks op slimme locaties in Zeeland te realiseren. Zo kunnen gebruikers de elektrische deelauto's en andere elektrische vervoersmiddelen van het ene park, op het andere park achterlaten en overstappen op bijvoorbeeld het openbaar vervoer. 

Het E-Mobility Park heeft nu 6 elektrische deelauto's op de Kenniswerf in Vlissingen. Wil je toegang tot het deelsysteem om een elektrische deelauto te reserveren? Ga dan naar aanmelden en doorloop de stappen. 

Voor meer informatie of andere vragen kun je mailen naar info@e-mobilitypark.nl

Op de hoogte blijven van het E-Mobility Park? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.De elektrische deelauto's van het E-Mobility Park: